Pages

Wednesday, May 11, 2016

AG võistlused Jõulumäel 07.05

Kohtunikuks Svetlana Kreslina

Rajad ei olnud sugugi rasked, ometi õnnestus ikka pusserdada. Kusti oli seevastu väga püüdlik, vead olid puhtalt juhtimises kinni.

1. HY rada – dsq
Saime vea juba kolmandal takistusel – üllatus-üllatus – slaalomis. Oleksin pidanud seal hoopis vastaskäega pulga vahelt tõmbama, aga õppides selle peale kuidagi ei tulnud. Enne poomi tõmbasin kiirustamise tõttu koera tõkkest mööda, aga eks olin juba lohakaks muutunud, sest mott langes peale slaalomis tehtud viga. Tegelikult käis koer ühe käpaga ka tunnelis ära, aga siin kohtunik disklahvi meile veel ei andnud. Saime selle peale sirget tunnelit taha saatmisel, kuhu ma lihtsalt ei jõudnud õigeks ajaks kohale :)

2. AG rada – 0kp ja 7. koht
Selle rajaga võib tegelikult rahule jääda, sest jõudsin kõike korralikult näidata ja ei kiirustanud koeral eest ära. Kahjuks keeras Kusti (nagu ka paljud teised koerad) poomi all olevast tunnelist valele poole, kuigi vahetasin spetsiaalselt peale A-d kätt, et seda vältida... selle suuuuure kaarega raiskasime korralikult aega. Kiigelt tuli koer samuti pahasti alla ja kukkus näoli vastu maad, aga vist miskit hullu ei juhtunud. Sel rajal õpetas Ege mind raja äärest kõvasti ja kuna see mind segas (täpselt ju ei kuule, mida karjutakse, aga tundub, et justkui koguaeg teed midagi valesti), siis hüüdsin talle keset rada (?!), et ta kuss oleks (mitte nii ilusate sõnadega). Imestan siiani, et Kusti end sellest vahepalast häirida ei lasknud. Luban, et ma rohkem enam nii ei tee :D

3. AG rada – dsq
Sel rajal saime disklahvi kohe peale esimest tõket. Koos koeraga startides tõmbasin teda enda poole ja valele takistusele, otse ees olev A jäi võtmata. Enne tunnelit kukkus pulk, ilmselt oli pimepööre seal vale võte ja oleks tulnud valssida. Pikal sirgel ei jõudnud jälle tõkke taha saatma. Poomilt tulles keeras koer valele poole, aga see oli samuti puhtalt minu süü, sest jäin poomiotsa juures seisma. Peale seda tuli kõik välja ja eriti rahule jäin sellega, et sain Kusti slaalomisse tagantlõikamisega saata! See on meie jaoks ikka väike võit :)


No comments:

Post a Comment