Pages

Monday, May 2, 2016

AG võistlused Lohkvas 30.04.16

Korraldas Säde, kohtunikuks Peter Holmberg (esimesel rajal stažeeris Jaanika Lillenberg)

Rajad olid tegelikult minu arvates lihtsad jooksukad, eriti arvestades seda, et tegemist oli rahvusvahelise võistlusega.

1. AG rada – dsq
Kaotasin koera tunnelisse, kuigi tegin eelneval takistusel tagantlõikamist mõttega, et see keerab koera piisavalt, et ta tuleb minu poole ja satub nii õigele takistusele. Tegelikkuses oleks pidanud vastaskäega korralikult tõmbama. Edasi oli rada täitsa tore... kuni jalg kunstmuru sisse kinni jäi ja tasakaal ära kadus :) Sain päris korralikult haiget, aga õnneks midagi väga hullu ei juhtunud.



2. AG rada – dsq
Sel rajal oli meie jaoks päris raske algus (arvestades, et stardime koos) ja kahtlesin pikalt, kummalt poolt tunnelit joosta. Kuidagi ikkagi õnnestus koer slaalomisse saada :) Kahjuks tuli koer aga umbes samas kohas tõkkest mööda, kus eelmisel rajal. Lisaks otsustas ta tunnelist tagasi keerata, see on Kusti puhul esmakordne ja ma ei osanud sellega üldse arvestada.


3. HY rada – dsq
Sama algus, nagu eelmisel rajal ja juhtisin samamoodi, sest nüüd koer juba teadis, mida teha :) Seda oli slaalomisse sisenemise kindlusest näha, et koera arvates jooksime sama rada uuesti.  Kahjuks aga ei julgenud slaalomis kätt vahetada, seega jäin koerast maha ega jõudnud sirgel viimast tõket näitama. Muus osas võib rajaga rahule jääda, sest õnnestus järgmine pikk sirge ja mõlemad tahasaatmised (teise juures oli väga ahvatlev tunnelisuu).


Kusti oli äärmiselt tubli ja kui koerajuht oleks pooltki sama püüdlik, võiks meist veel asja saada :)

No comments:

Post a Comment