Pages

Saturday, October 24, 2015

TAKO AG võistlus, 24.10

Korraldas TAKO, kohtunikuks oli Svetlana Kreslina.

Rajad ei olnudki tegelikult (minikoera jaoks) eriti keerulised. Kreslina rajad olid mul meeles kui väga ebamugavad sirged jooksukad, aga tegelikult oli ikka igasugust pusserdamist rajal. Mõned kohad siiski olid sellised, kus väga head lahendust välja ei mõelnudki.

1. rada HY – 5kp
Muidu täitsa tiptop rada, kahjuks Kusti kukkus ühe tõkkel, nii-et seal saime viieka. Ei tea, kas näitasin tõket kehvasti või lihtsalt läks koeral samm sassi. Juhtimisega jäin sel rajal üsna rahule.


2. rada AG – dsq
Raja algus sujus kenasti. Dsq tuli aga täpselt seal, kus seda arvasingi tulevat. Mõtlesin pikalt, kas raisata tõkkel peale tunnelit aega vastupöördega, millega kaar väiksemaks saada, kuid ise õigesse kohta hiljaks jääda. Võtsin riski ja vastupööret ei teinud, hiljem nägin ka palju selliseid disklahve, kus koerajuht tegi kena vastupöörde, kuid koer sattus ikka kõrvaltõkkele, nii-et ei tea, kas seegi päästnud oleks. Sel rajal tuli Kusti A-lt ära, nii-et tegin selle uuesti.


3. rada AG – dsq
Noh, siin oli juba algusest peale selge, et sinna slaalomisse me ei jõua, sest Kusti ei püsi stardis. Üks ekitus tekkis veel peale poomi, kui saatsin koera kehvasti tõkke taha – seal pidasime siis veidi aega läbirääkimisi. Lisaks kukkus peale kiike minu kahtlase võbeluse tõttu pulk.


No comments:

Post a Comment